Serveis de la llibreria Quart Creixent

Des de 1982, sempre al servei de la cultura en català

 Llibreria Quart Creixent

La nostra oferta principal és el llibre en català, de qualsevol temàtica i per a qualsevol edat, original i resultat de traducció. La secció infantil i juvenil és ampla i ben dotada per a infants i joves, i a la secció per a adults hi trobau obres de totes els temes, no només de literatura. A la secció infantil i juvenil hi ha també una mostra important de jocs en català i juguetes singulars. Tenim també una petita oferta de música d'autors i artistes catalans, així com d'alguns objectes de regal (pots, capsetes, bosses, camisetes...), amb inscripcions en català.

Les nostres dues encarregades d'atendre els clients us poden assessorar adequadament si cercau qualsevol llibre de determinades característiques (per exemple, per a infants de 3 o 4 anys, o per a joves adolescents, o per a entusiastes de la novel·la negra, o per als amants de l'excursionisme, per als qui tenen curiositat científica, etc.)

Ens podeu fer comandes per a enviar-vos a casa o per a enviar a qualcú altre, a Palma i a fora de Palma. En cada cas, consultau-nos sobre el preu de l'enviament i, si fos el cas, les modalitats de pagament.

 Llibreria Quart Creixent

A més de ser una botiga essencialment de llibres, Quart Creixent és també un petit espai cultural, on s'hi fan presentacions d'obres, debats culturals, recitals literaris, contacontes, etc. I a més a més, adesiara (i sempre que les condicions socials i sanitàries ho permeten), organitza excursions per a descobrir paisatges excepcionals de la nostra illa, o passejades culturals, per Palma o altres indrets, relacionades amb autors i obres de tots els gèneres.

Des del mes de març de 2021, Quart Creixent està associada a la xarxa de llibreries Libelista, des de la qual estam també al vostre servei.