Actualitat de la llibreria Quart Creixent

2022

30 de Novembre de 2022

QUART CREIXENT, PREMI PIMEM 2022 DE COMERÇ

L'associació Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) ha guardonat la nostra llibreria amb el premi PIMEM 2022 de Comerç, a l'acte celebrat al Teatre Xesc Forteza de Palma avui vespre.

Aquest nou premi a la nostra empresa cultural nascuda ja fa prop de 41 anys és un estímul per a continuar amb la nostra feina a favor de la cultura i la llengua pròpia d'aquest país, feina que ha estat possible –i ho serà– gràcies al suport dels nostres clients i amics durant tots aquests anys. Sense vosaltres no hauríem arribat a aquesta fita! GRÀCIES A PIMEM I A TOTS PER LA VOSTRA FIDELITAT I LA VOSTRA CONSTÀNCIA!

ESPERAM QUE ENCARA PER MOLTS D'ANYS QUART CREIXENT PUGUI CONTINUAR SERVINT LA CULTURA EN CATALÀ A MALLORCA.

Vegeu la notícia a IB3 Notícies.

25 de Novembre de 2022

Un nou llibre premiat de Carles Rebassa

25 de novembre, a les 19,30 h.

Vegeu el resum de l'acte publicat al DBalears

25 de Novembre de 2022

Ruta Francesc de Borja Moll per Palma

Per a commemorar el 60è aniversari de l'acabament de Diccionari Català-Valencià-Balear, Quart Creixent ha organitzat un recorregut pels llocs més emblemàtics de Palma relacionats amb Francesc de Borja Moll i el DCVB, i una visita a l'exposició de l'Obra del Diccionari que l'Arxiu del Regne de Mallorca ens ha oferit, com a final de la ruta.

Dia 25 de novembre el matí.

En aquest enllaç podeu sentir l'entrevista a Jaume Corbera feta al programa Cotiledònia, d'Ona Mediterrània, dia 22-11-2022, sobre aquesta ruta.

18 de Novembre de 2022

Breu història de la llengua catalana

< >