Actualitat de la llibreria Quart Creixent

2021

16 de Febrer de 2021

JA TENIM GUANYADOR A INSTAGRAM

En concret, tenim guanyadora del val de 25 euros oferit a través d'Instagram per a celebrar els nostres 39 anys. Ho podeu veure en aquest enllaç .

Moltes de gràcies a tothom que ha participat en el joc i l'enhorabona a la guanyadora.

Ara encara podeu participar al sorteig d'un altre val de 25 euros si comprau a la llibreria durant aquest mes de febrer. Us esperam!

12 de Febrer de 2021

AVUI FEIM 39 ANYS

Tal dia com avui, divendres 12 de febrer de 1982, Quart Creixent va obrir les portes i va començar la seva feina de difusió del llibre i de la cultura en català a Mallorca. Fa 39 anys, i avui mateix començam una nova etapa anual cap als 40. A tots els qui heu col·laborat a fer possible la nostra pervivència durant aquestes quasi 4 dècades (clients, amics, autors, editors...; bastants ja desapareguts materialment, però presents intel·lectualment) us en donam les gràcies més efusives i sinceres. I a tots els qui encara hi sou, us desitjam que ens pugueu visitar per molts d'anys i també us ho agraïm per endavant. A les imatges podeu veure la primera convidada massiva que férem a uns actes a la llibreria, per a celebrar-ne la inauguració. La postal reprodueix un quadro cedit pel pintor Damià Jaume, amb la llegenda d'un poema de Joan Salvat-Papasseit.

MOLTS ANYS A TOTHOM!

2 de Febrer de 2021

Celebram els 39 anys

1 de Febrer de 2021

SORTEIG DE 2 VALS DE 25 €

SORTEJAM DOS VALS DE 25 EUROS

Per a celebrar els 39 anys d’existència, Quart Creixent us convida a participar en dos sortejos d’un val de 25 euros a bescanviar per productes venuts a la llibreria. Per a participar-hi teniu dues vies diferents: o bé comprar a la llibreria (en persona o per telèfon, correu electrònic, el formulari de la nostra web, etc.), i en aquest cas us en dureu un número per cada 10 euros, o fracció superior a 5, de compra; o bé aconseguir a través d’Instagram que més amics s’uneixin a nosaltres i segueixin les nostres novetats. El sorteig per als compradors a la llibreria serà dia 1 de març, perquè tengueu tot el mes per a aprofitar-vos-en; en canvi, el termini a Instagram serà de només 14 dies i el sorteig es farà dia 16. Tothom pot participar-hi per les dues vies, i com més hi participeu més números tendreu per al sorteig i, per tant, més oportunitat de guanyar-lo.

ANIMAU-VOS-HI!

< >