Actualitat de la llibreria Quart Creixent

2023

17 de Març de 2023

En memòria de Joan Alegret Llorens

El 2021, víctima indirecta del covid-19, ens va deixar definitivament Joan Alegret Llorens, catedràtic emèrit de Filologia Catalana de la UIB, excel·lent coneixedor i estudiós de la literatura catalana de totes les èpoques, i també de la literatura occitana, poeta i traductor de poesia. Era un gran amic de Quart Creixent, on havia participat activament en diversos actes literaris, i per això hem decidit dedicar-li una targeta, com a punt de llibre, de record, on són reproduïts 3 tanka d'ell inèdits fins ara, que hem pogut seleccionar d'un recull que custodia Margalida Pons, professora de literatura catalana a la UIB, col·lega i amiga de Joan Alegret, i també amiga nostra. El teniu a la vostra disposició a la llibreria.

11 de Març de 2023

Contacontes a Quart Creixent

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, us convidam a assistir, amb els vostres infants, al contacontes de Cati Mateu SÓC NOMÉS MEVA.

Dissabte 11 de març de 2023, a les 11,30

A la llibreria.

9 de Març de 2023

El Dia Internacional de les Dones a Quart Creixent

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, Maria del Mar Vanrell, professora de Filologia Catalana de la UIB, farà una xerrada a la llibreria sobre el tema Gènere i llengua: els homes són de Mart i les dones de Venus?

Dijous, 9 de març, a les 19 h.

23 de Febrer de 2023

Història del Forn del Teatre de Palma

Dijous, 23 de febrer de 2023

< >