La nostra oferta > No ficció per a adults

Història de la cuina i l'alimentació a les Illes Balears

Josep A. Tur Marí

Història de la cuina i l'alimentació a les Illes Balears

30,00 €

190 pàgines
El Gall editor

Sinopsis

L’alimentació i la cuina són activitats consubstancials a l’espècie humana i, alhora, el resultat de noves experiències, on es combina la necessitat de menjar i, al mateix temps, la curiositat per a provar nous aliments i noves formes de cuinar-los.

Però, us heu plantejat mai per què menjam i com menjam?

La nostra forma de menjar i la nostra cuina són la integració dels aliments que provaren, gustaren, recol·lectaren, introduïren i aprengueren a elaborar, totes i cadascuna de les civilitzacions humanes que deixaren la seva empremta a les nostres terres.

Aquest llibre és una mirada personal de l’autor als esdeveniments històrics que han anat succeint a les Illes Balears i com aquests fets han marcat i definit la nostra forma de menjar i de cuinar.

Fer comanda
Compartir Facebook Twitter Pinterest
Tornar a No ficció per a adults
Tornar Tancar

Categories

  • Novetats
  • Ficció per a adults
  • No ficció per a adults
  • Llibres infantils i juvenils, jocs
  • Material d'ensenyament i aprenentatge del català
  • Poesia
  • Teatre
 Llibreria Quart Creixent
  • Inici
  • La nostra oferta 
    • Novetats
    • Ficció per a adults
    • No ficció per a adults
    • Llibres infantils i juvenils, jocs
    • Material d'ensenyament i aprenentatge del català
    • Poesia
    • Teatre
  • Qui som
  • La nostra història
  • Serveis
  • Actualitat
  • On estam
Menú

Llibreria Quart Creixent

Carrer d’en Rubí, 5
CP 07002 Palma (Mallorca)
Illes Balears
638 54 30 64 971 71 38 21

El nostre horari

de Dilluns a Dissabte de 10:00h a 13:30h de Dilluns a Divendres de 16:30h a 20:00h

Portal construït amb el suport de Palma Activa 2020

Segueix-nos

Avis legal Política de privacitat Política de cookies Mapa web Diseño web Menorca © Copyright 2020 Quart Creixent

Tornar a dalt