La nostra oferta > Novetats

Cuina mallorquina d'ahir i d'avui. Receptari

Miquel Serra Fiol

Cuina mallorquina d'ahir i d'avui. Receptari

32,00 €

197 pàgines
El Gall Editor

Sinopsis

Repassant les receptes que Miguel Serra recull en aquest volum titulat La cuina d'ahir i d'avui, un se n'adona que «som alle que menjanm. NingU no dubta que menjar es molt mes que alimentar-se. Menjar implica emocions, estats d'anim, moments compartits, creixement, amistats, viatges... No debacles, la sopeta de la padrina es recorda tota la vida corn la millor de totes, les festes de Pasqua estan perfumades amb el fonoll del frit de freixura o l'escalfor de Nadal forma part del farcit dels galets. Hi ha un plat per a cada moment i un temps per a cada recepta. Es mes, la gastronomia mallorquina, a base de productes senzills i elaboracions complexes, s'enriqueix amb les histories de qui les han cuinat i l'han feta evolucionar fins avui.

Fer comanda
Compartir Facebook Twitter Pinterest
Tornar a Novetats
Tornar Tancar

Categories

  • Novetats
  • Ficció per a adults
  • No ficció per a adults
  • Llibres infantils i juvenils, jocs
  • Material d'ensenyament i aprenentatge del català
  • Poesia
  • Teatre
 Llibreria Quart Creixent
  • Inici
  • La nostra oferta 
    • Novetats
    • Ficció per a adults
    • No ficció per a adults
    • Llibres infantils i juvenils, jocs
    • Material d'ensenyament i aprenentatge del català
    • Poesia
    • Teatre
  • Qui som
  • La nostra història
  • Serveis
  • Actualitat
  • On estam
Menú

Llibreria Quart Creixent

Carrer d’en Rubí, 5
CP 07002 Palma (Mallorca)
Illes Balears
638 54 30 64 971 71 38 21

El nostre horari

De dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 h i de 16:30 a 20:00 h Dissabte de 10:00 a 13:30 h
Portal construït amb el suport de Palma Activa 2020

Segueix-nos

Avis legal Política de privacitat Política de cookies Mapa web Diseño web Menorca © Copyright 2020 Quart Creixent

Tornar a dalt