Conversa literària entre Kirmen Uribe i Aina Fullana

27/07/2022 00:00 h
InfotelecomQuart Creixent

A Can Alcover, a les 19,30 h, l'escriptor en eusquera Kirmen Uribe i l'escriptora mallorquina en català Aina Fullana parlen cada un de la seva obra i de l'obra de l'altre, moderats pel professor, i directiu de l'Euskal Etxea de Mallorca, Aingeru Merlo.

A l'acte, possible gràcies a haver estat inclòs en el programa "Afinitats Electives. Converses literàries a llibreries", de la Dirección General del Libro y Fomento de la Cultura,  hi ha assistit una quarantena de persones, entre les quals bastants de basques, que han seguit amb atenció i interès les magnífiques explicacions dels dos protagonistes de la conversa, molt ben introduïts i dirigits pel professor Merlo. En podeu veure i sentir una mostra amb els fragments enregistrats i amb les fotos, adjunts a aquesta notícia.

Ha estat un acte excepcional que ha tancat el trio d'actes excel·lents de què hem pogut gaudir aquest mes de juliol, organitzats per Quart Creixent: el primer, dia 8, dedicat a Joan Fuster, amb Gabriel Ensenyat i Antoni Rico; el segon, dia 13, a les memòries del President Torra; i aquest tercer, dia 27, a dos escriptors triomfants i coneguts del públic lector mallorquí, la manacorina Aina Fullana, molt jove i ja premiada, i Kirmen Uribe, natural d'Ondarroa (Biscaia, Euskadi), més madur, molt premiat i accessible a casa nostra per les traduccions catalanes de les seves obres en eusquera.

Moltes de gràcies a tots els qui hi heu assistit i heu donat sentit així a la nostra oferta.

 


Notícies relacionades