Qui som

Cartell Llibreria Quart Creixent

Quart Creixent és una llibreria general en català. La nostra voluntat és oferir al públic mallorquí tota la producció editorial catalana, en totes les especialitats. És la nostra manera de contribuir a la normalització lingüística catalana, una de les principals condicions de la qual és poder accedir a tota l’oferta bibliogràfica existent.

No som, doncs, una llibreria especialitzada, però posam un interès particular a oferir a la nostra clientela una secció infantil i juvenil ampla i ben dotada, convençuts que acostumar els infants a la lectura en català és essencial perquè valorin com cal la seva cultura i així, quan siguin adults, en siguin fidels usuaris, consumidors i promotors.

Llibreria Quart Creixent

També la secció de material per a l’aprenentatge de la llengua catalana és especialment abundant, amb la voluntat de satisfer la necessitat de la demanda, de cada dia més nombrosa.

A part dels llibres, tenim també revistes, i música i cinema, en formats de CD o DVD, així com jocs per a ordinador. Tot, naturalment, en català.

L’any 2006, l’Obra Cultural Balear ens va concedir el premi “Francesc de Borja Moll”, un dels premis "31 de Desembre".

Vegeu
http://ca.wikipedia.org/wiki/Llibreria_Quart_Creixent.

Carrer d’en Rubí, 5
tel/fax (+34) 971 71 38 21
CP 07002
Palma (Mallorca)
Adreça electrònica